Advies & onderzoek

Hoge toepasbaarheid, Flexibel, Doelgericht, Planmatig & Kostenbesparend

Maatvoerder-tekening-management

Waarom advies en onderzoek?

Elk bedrijf wil faalkosten voorkomen!

De doelstelling van het onderzoek is om te inventariseren hoe het maatbeheersings- en maatvoeringsproces binnen het infra- en bouwbedrijf is vastgelegd, wordt uitgevoerd, geëvalueerd en gereflecteerd.
Uiteindelijk gaat het erom, om dit proces zodanig te organiseren dat er zo weinig mogelijk faalkosten kunnen ontstaan door ontbrekende kennis in theorie en praktijk, effectiviteit, efficiëntie, goede afgestemde communicatie en structuur. Maar ook eenduidigheid moet zich kenmerken in de uitvoering van het gehele maatbeheersings- en maatvoeringsproces.

Wij komen bij u langs en spreken met verschillende disciplines in uw bedrijf.

Na afloop ontvangt u van ons een rapportage en een opleidingsadvies om zaken te verbeteren, zodat faalkosten voorkomen kunnen worden.

Samenwerken

Bij Zondag Opleidingen geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Door nauw samen te werken met onze klanten streven we naar gezamenlijk succes en optimale resultaten.

Onze aanpak is gebaseerd op open communicatie, wederzijds begrip en een gedeelde visie. Samen met u en uw team gaan we op zoek naar de beste oplossingen voor uw uitdagingen en doelstellingen.

Behoefte aan meer informatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u uw collega’s de mogelijkheid geven om te ontwikkelen of bent u benieuwd of omscholing voor u een optie is?
Neem voor meer informatie over onze opleidingen en werkwijze gerust even contact met ons op.