Zondag Opleidingen

Geodesie, Landmeetkunde, Maatvoering en Geo-Informatica/Geo-ICT.

Pand - ZondagOpleidingen-bedrijf-organisatie

Over ons

Zondag Opleidingen is het opleidingsinstituut wat gespecialiseerd is in opleidingen, cursussen en themadagen in de Geodesie, Landmeetkunde, Maatvoering en Geo-Informatica. Door haar 45 jaar ervaring in het opleiden heeft het bedrijf jarenlange relaties opgebouwd binnen de Ingenieurs- en Landmeetkundige bureaus, Infra- Rail en Civielebedrijven, Gemeenten, Provincies en waterschappen, Bouwbedrijven (B&U), maar ook binnen de industriële markt en bij reintegratie- en detacheringsbedrijven.

Door de diversiteit in de verschillende sectoren heeft Zondag Opleidingen door de jaren heen haar weg kunnen vinden om haar klanten op de juiste manier te bedienen.

Onze missie

Als opleidingsinstituut leveren wij hoogwaardige, praktijkgerichte en toegankelijke cursussen op het vakgebied van de Geodesie, Landmeetkunde, Maatvoering en Geo-informatica. Wij helpen de kandidaten die bij Zondag Opleidingen een traject volgen, zo goed mogelijk bij het ontwikkelen van hun kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn in zowel het persoonlijke als professionele leven. Wij staan voor een leeromgeving die uitnodigend, uitdagend en ondersteunend is, waarin de kandidaten zich kunnen ontplooien en groeien.

Onze missie is om bij te dragen aan de persoonlijke en professionele groei van onze kandidaten. Dit doen we door optimaal inzet van onze ervaring en expertise om zo de doelen te bereiken

Maatwerk in elke cursus!

Voordat je begint met je cursus/opleiding vragen wij je een intakeformulier in te vullen. Naar aanleiding daarvan vindt er een intakegesprek plaats met een studiecoach. Dit vindt plaats op het jouw gewenste tijdstip. Het intakeformulier en gesprek wordt vertaald naar een opleidingsprofiel. De docent krijgt de nodige informatie van jou en je werkzaamheden, om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten. Voor vragen/opmerkingen kan je altijd terecht bij de docent of opleidingscoach.

Impressie van ons pand

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u uw collega’s de mogelijkheid geven om te ontwikkelen of bent u benieuwd of scholing voor u een optie is?
Neem voor meer informatie over onze opleidingen en werkwijze gerust even contact met ons op.