Maatwerk in opleiden en bijscholen

Hoge toepasbaarheid, Flexibel, Doelgericht, Planmatig & Kostenbesparend

Maatwerk-bouw-maatvoering-veldboek

Maatwerk opleidingen

Opleidingscentrum BOB ingenieursbureau Zondag verzorgt ook maatwerk opleidingen en trainingen die op uw locatie worden gegeven. Uw werknemers kunnen daaraan in groepsverband deelnemen maar ook individueel. Onze trainers komen 1 of meerdere dagdelen naar de door u gewenste locatie en verzorgen een volledige training. U kunt het tijdstip en de frequentie volledig zelf bepalen. Uiterst flexibel dus!

Onze cursussen en opleidingen vergroten de betrokkenheid van werknemers en verbeteren de werkwijze. Het is ook mogelijk om certificeringen te behalen d.m.v. onze maatwerk cursussen. Weet u nog niet goed welke maatwerk cursus of opleiding het beste bij uw situatie en budget past? Neem even contact op. Samen vinden we altijd een passende oplossing.

Organisatie staat centraal

Pand - ZondagOpleidingen-bedrijf-organisatie

Door middel van een intakegesprek kunt u uw wensen/behoeften, wat de inhoud van de cursus betreft, kenbaar maken. Vervolgens ontwikkelen wij aan de hand van de intake een opleidingstraject compleet op maat! De opleidingen, trainingen en workshops staan dus volledig in de context van uw bedrijf. Hierdoor voorkomen wij dat uw werknemers aan het einde van de opleiding niet in staat zijn om de kennis te vertalen naar de alledaagse situatie in uw bedrijf.

Zeer flexibel

Gps-topcon-flexibel-maatwerk-infra

Nadat u het concept, wat wij aan de hand van de intake maken, heeft goedgekeurd beginnen wij met de voorbereidingen. U kunt echter tijdens onze voorbereidingen, en zelfs nog tijdens het traject, het concept nog altijd laten aanpassen op de actuele veranderingen/ontwikkelingen van uw organisatie. Bovendien kan het opleidingsplan volledig worden afgestemd met de planning/andere activiteiten van uw organisatie of bedrijf! Tenslotte kunt u er ook voor kiezen om volledig betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het concept. U kunt dan bijvoorbeeld zelf de onderwerpen kiezen.

Behoefte aan meer informatie?

Praktijkgericht

3dscannen-praktijk-school-Zondag

Wij willen graag de situatie voorkomen waarin uw werknemers alleen weten hoe het moet maar vervolgens niet weten hoe het gaat! Bij onze cursussen worden daarom praktijkvoorbeelden van uw eigen business/branch gebruikt om de toepasbaarheid te verhogen en het leerproces te versnellen.

Teambuilding

GPS-Totalstation-maatwerk-cursus-groep (1)

Uw werknemers ontwikkelen tijdens de training dezelfde kennis, waardoor zij elkaar gemakkelijk kunnen begrijpen. Bovendien is de uitwisselingen van ervaringen en gedachten altijd een vaste prik tijdens de training. Het resultaat is dan ook uiteindelijk meer begrip voor elkaar wat leidt tot meer samenwerking.

U kiest voor
Zondag Opleidingen omdat

Alle Docenten zijn werkzaam in de praktijk. Zij brengen actuele kennis en praktijkvoorbeelden naar de lessen, waardoor studenten een dieper begrip van het onderwerp krijgen. Ze kunnen complexe handelingen vereenvoudigen en laten zien hoe theorie wordt toegepast in de praktijk. Dit verbetert de leerervaring en bereidt cursisten beter voor.

Standaard- en maatwerkopleidingsmogelijkheden bieden cursisten en bedrijven flexibiliteit en keuzes. Standaardprogramma’s bieden basisinformatie, terwijl maatwerkopleidingen afgestemd zijn op de specifieke behoeften.

Het partnerschap met Curio College biedt toegang tot een erkende MBO-opleiding en waarborgt de kwaliteit van het onderwijs. Dit  stelt studenten in staat om een erkend diploma’s te behalen, waardoor hun carrièremogelijkheden worden vergroot.

Samenwerkingspartners van het bedrijfsleven brengen expertise en inzicht in tijdens de lessen naar voren. Dit versterkt de relevantie van het onderwijs, waarborgt kwaliteit en verhoogt de inzetbaarheid van studenten.

Met 45 jaar ervaring in het onderwijs op het gebied van de Landmeetkunde, Maatvoering en Geo-Informatica, beschikt  Zondag Opleidingen over een diepgaand begrip van onderwijsbehoeften en trends in het vakgebied. Deze ervaring resulteert in kwalitatief onderwijs, innovatieve benaderingen en bewezen methodologieën, wat ten goede komt aan zowel docenten als studenten.

Als een erkende opleider door BOB-KOB (Behartiging Opleidingen Bouwnijverheid) brengt dit  kwaliteitsborging aan het opleidingsprogramma. Studenten kunnen vertrouwen op een branche-erkend curriculum en krijgen een diploma dat waardevol is voor hun toekomstige carrière.

Wat anderen over ons zeggen

Er zijn nog geen reviews voor deze opleiding

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u uw collega’s de mogelijkheid geven zichzelf te ontwikkelen of hebt u benieuwd of omscholing voor u een optie is?
Neem voor meer informatie over onze opleidingen en werkwijze gerust even contact met ons op.