Introductie maatvoerder / uitzetter / landmeter

Wat is Landmeten, Maatvoeren, Uitzetten Infra? Volg de introductiecursus Landmeten, Maatvoeren, Uitzetten Infra en je komt er van alles over te weten! Daarna kan je aanmelden voor de opleidingen Landmeten, Maatvoeren of Uitzetten Infra.

Junior/Assistent Maatvoerder in de B&U – 1A

Waterpasinstrument, Meten met Drones (RPAS) en Meetgereedschappen.
Wil je Maatvoerder worden of heb je al jaren praktijkervaring opgebouwd en heb je de ‘truckjes’ zelf aangeleerd of overgenomen van een collega? Deze opleiding Junior Maatvoerder is zo opgebouwd dat het voor een ieder zeer interessant/leerzaam is. Met inmiddels ruim 45 jaar

Junior/Assistent Maatvoerder in de B&U – 1B

In deze module wordt de praktijk en theorie behandeld van de Total Station. Wil je Maatvoerder worden of heb je al jaren praktijkervaring opgebouwd en heb je de ‘truckjes’ zelf aangeleerd of overgenomen van een collega? Deze cursus is zo opgebouwd dat het voor een ieder zeer interessant/leerzaam is.

Junior/Assistent Maatvoerder in de B&U – 1C

In deze module wordt de praktijk en theorie behandeld van GPS/GNNS en het 3D Laserscannen. Wil je Maatvoerder worden of heb je al jaren praktijkervaring opgebouwd en heb je de ‘truckjes’ zelf aangeleerd of overgenomen van een collega? Deze cursus is zo opgebouwd dat het voor een ieder zeer interessant/leerzaam is.

Autocad voor Maatvoerders in de B&U

Dit is een opleiding voor de Maatvoerder die moet leren werken met Autocad. Maatvoeringswerkzaamheden bewerken, tekeningen bekijken, bewerken en aanpassen. Alles wat een maatvoerder moet weten over Autocad komt aan bod!

Aspirant Maatvoerder B&U – 2A:

De opleiding Aspirant maatvoerder 2A omvat het volledige proces van maatvoeringsprojecten, waarbij praktijkkennis centraal staat voor zelfstandige uitvoering. Je leert meetprotocollen opstellen, apparatuur controleren en essentiële projectgegevens vinden. Met ervaring in software verwerk en presenteer je meetdata. Maatvoerings rekenen en het zelfstandig opzetten van projectdraaiboeken vormen essentiële onderdelen van deze opleiding.

Aspirant Maatvoerder B&U – 2B

Module 2B is een vervolg op de module Aspirant maatvoerder 2A. Dit leertraject omvat het volledige proces van maatvoeringsprojecten, waarbij praktijkkennis centraal staat voor zelfstandige uitvoering. Je leert meetprotocollen opstellen, apparatuur controleren en essentiële projectgegevens vinden. Met ervaring in software verwerk en presenteer je meetdata. Maatvoerings rekenen en het zelfstandig opzetten van projectdraaiboeken vormen essentiële onderdelen van deze opleiding.

Maatvoerder B&U – 3A

Deelnemers leren zelfstandig een groot utiliteitsproject met betrekking tot de maatvoering. Voorbereiden, Uitvoeren (Maatvoeren & Inmeten), Controleren, Evalueren en Reflecteren bovenbouw Utiliteitsproject

Maatvoerder B&U – 3B

Deze module is het vervolg van de 3A. Deelnemers leren zelfstandig een groot utiliteitsproject met betrekking tot de bovenbouw maatvoeren.

Hoofdmaatvoerder B&U – 4A

Deze module is het vervolg van de 3B. Doel: deelnemers zodanig opleiden, zodat zij andere maatvoerders kunnen begeleiden en aansturen en een kwaliteitsplan kunnen opstellen.