Cursus 3D Laserscannen Beginners

Het meten met een 3D-laserscanner maakt het mogelijk om in korte tijd zeer gedetailleerde informatie te verzamelen van de bestaande situatie van gebouwen, bruggen, viaducten, industriële machines enz. De meetgegevens zijn op deze manier snel beschikbaar, nauwkeurig en betrouwbaar.
Wilt u hier meer over te weten komen, volg dan de cursus 3D Laserscannen.

Cursus 3D Laserscannen Gevorderden

Deze cursus Laserscannen voor Gevorderden is een vervolg op de cursus Laserscannen voor Beginners.
Het meten met een 3D-laserscanner maakt het mogelijk om in korte tijd zeer gedetailleerde informatie te verzamelen van de bestaande situatie van gebouwen, bruggen, viaducten, industriële machines enz. De meetgegevens zijn op deze manier snel beschikbaar, nauwkeurig en betrouwbaar. Wilt u hier meer over te weten komen, volg dan de cursus 3D Laserscannen.

Cursus Meten met Drones

De cursus richt zich op het gebruik van drones (RPAS) voor terreinmetingen, waarbij de voordelen van snelheid en toegankelijkheid worden benadrukt. Deelnemers leren over fotogrammetrie en de diverse toepassingen van drones in de praktijk, inclusief vluchtvoorbereiding, wet- en regelgeving, en gegevensverwerking. Het doel is om deelnemers vertrouwd te maken met drone-metingen, zodat ze de mogelijkheden en beperkingen kunnen beoordelen. De opleiding is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van drones voor metingen.

BIM en BIM software algemeen (kennismakingsdag)

Tijdens deze cursus BIM Kennismakingsdag leert u de  basiszetting, hoe start ik nu een BIM proces/ project, wat komt er allemaal bij kijken, hoe verzorg je de voortgang in het proces van het project. Je leert de successen en de eventuele valkuilen ontdekken.